Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Tuesday, September 27, 2011

After 0ne year...


salam alik...

sesudah setahun aku mengkonvokan diri, kini aku masih bekerja di tmpat yg sama (bidang sama), cuma tmpat je len.. sesudah setahun, aku kembali ke Bangi (walaupun pernah ke sana) sblm ini...tp kali ini aku menghadiri sesi konvokesyen buah hati pengarang jantung aku kat Bangi, UKM. mereka semua di kategorikan sebagai adik2 aku.....mereka juga sahabat aku...:)

Hyedah dan Nisa...selamat Bergraduasi..:)


numpang menyemakkali ni, graduate dari FSSK dan FTSM...
tapi bile plak aku jadi FTSM??


lalu selepas ke Majlis Konvokesyen UKM ke-39, aku meneruskan perjalanan ke rumah2 terbuka (raya kan), and than menyusur ke Melaka....bandar Raya Bersejarah..menghabiskan ziarah sahabatku...
bergaya! - merayau ke Melaka
(di belakang itu, kapal milik Portugis-yg tertggal kat Melaka)

walaupun terasa sedikit penat, namun rasa berbaloi itu ada kerana aku dapat spend time utk mereka, almaklumlah...skrg dah ada awek yg lagi best, kena la jenjalan tayang awek ku itu pada mereka kan? nanti ape plak kate mereka...heee...
jumpa Mizah...mak cik oren...:)
next day....Muhammad Azani Ahmed...maaf aku tak dapat menghadiri Majlis kamu....

5 bersaudara....kalau bertemu..pasti tak mau pulang punya...:)

sehingga berjumpa lagi...
Fathi Adha,
Rawang.

No comments:

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails