Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Friday, November 5, 2010

Balik Kampung

Salam kembali...

kembali ke rumah....merupakan perkara yg paling diinginkan..ehhe.. rindu kot, dah berkurung tak balik kg.. emmmm, sebulan lebih...

emmm... bile aku fikir balik, masa aku study dlu, aku jarang sangat balik kg, al-maklumlah, tak de duit, walaupun ada cuti....skrg dah kerja, ada duit....tp tak de cuti...emmm saling tak melengkapi.. tapi best gak balik jrg2 ni, leh makan best2 gitu...smpai tak larat nk buat kerja..ehhe...


ape yg menarik duk kg? hampir tak de, ehhe...tipu...banyak..walaupun tak semua adik2 ada kat kg, emm tapi sudah cukup dan memadai boleh jumpa mereka...meriah jap.

next, malam ni jugak (5hb Nov) aku balik KL, esk nya kena g ke cheras, kena bt kerja kat sana...mcm best kerja travel ni...haha. dalam hati cukup menyampah...heeee..

nanti kite jumpa len kali ekr...cian dy ni..


last but not least, balik kg tak dapat jumpa kawan2 lgi...tape2, nanti kite jumpa di lain tahun ekr.. hehe..

p/s: risaw gak kalaw terbelaku banjir malam ni...emmm, ari tu kmpung kt area hulu besut dah kena banjir..harap2 tak berlaku bnjir kat umah aku tahun ni...

sekian...

1 comment:

mengenaldiri said...

salam..

ngeee..
cian die windu kat kampung..

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails