Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Saturday, July 2, 2011

spacial offer

salam alik...

waa...membaca tajuk itu, memg sangat menarik kan? apa tu spacial offer? sapa yg boleh dapat spacial offer ni? aku, kamu, samua or utk siapa?

offer ni bukannya offer half price, bukan 100% off, tp sangat baik punya offer. lagi sebulan sebelum datangnya offer baik ini. marilah sama2 kite dapatkan offer ni.

offer ni semua orang boleh dapat, semua orang boleh merasainya, setahun sekali je...

jom kita berusaha dapatkan offer ni.


rugila bagi yg ketinggalan mendapatkan offer ini, kerana kite tidak mengatahui boleh ataw tidak utk kita dapatkannya pada tahun hadapan...hmmm.. sama2 kite berfikir..


offer ini hanya boleh didapati pada bulan umat Muhammad S.A.W. iaitu bulan Ramadhan yg berkat lagi memberkati..bulan yg boleh kita mendapatkan malam seribu bulan, bulan terbaik utk menggandakan ibadah...tp sepatutnya sebelum datangnya bulan offer ni, kita dah kena mempersiapkan diri utk menghadapi bulan keberkatan tersebut.

mempersiapkan diri...mempersiapkan diri...
No comments:

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails