Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Monday, August 16, 2010

3 tahun sudah berlalu.. hari konvo menjelma..


salam kembali. sudah sekian hari aku tidak update blog aku ni, mau berhabuk dan berdebu.. tak de org tolong sapu kot. hehe.


gambar ni, aku copy paste je



okey, aku nak mulakan dengan kisah konvokesyen ke-38, UKM. menarik aku kongsi di sini. hari tersebut merupakan hari yang begitu bermakna, eh salah, yg begitu menarik yg boleh di kongsikan bersama. aku kongsikan dalam bentul gambar. okey..


bergambar sebelum masuk dewan



my family yang hadir, eh, ada lg 2 orang



abang ipar aku tak nak masuk dlm gambar ini.



last capture... menarik... hehe



selain itu, (ceh, ayat skema) turut hadir bersama ialah, buah hati aku, ekr. tak de la jauh sangat pun, nilai ngn bangi. hehe.


dan semestinya yang special dari aku, emm, ini.. gambar buah hati aku.


nadia si buah hati aku, turut hadir memberi sokongan



dan beliau sempat bergambar dengan Farhah,



ni lah cerita 3 tahun idup di bangi. aku bawak balik 2 sijil, 1 degree, 2 sijil, silat, yg aku citer dlm entry yg lalu.

tp... masih banyak gambar2 konvo yang belum ada pada aku. entah bile akan aku dapat.. tapi tak pe, aku sabar menanti... menunggu...dan terus menunggu. semoga dapat. hehe :)


akhir kalam, selamat berpuasa bagi yg beragama Islam (walaupun dah dkt seminggu umat islam start pose).


thinking for job...

8 comments:

mengenaldiri said...

assalamualaikum..

*terharu* ngee..
terima kasih awk, bg sy masuk sidang n tgk awk amik scroll..
tahniah dan selamat menjadi alumni ukm..
dan selamat berbakti utk keluarga..

=)

Afifah_Solehah said...

Assalamualaikum w.b.t

tahniah..=)
aish..bahagia orang tue ek..hehe..saya pun tumpng bahagia jugak..buah hati macam kenal je..kim salam tau..jangan lupa..hehe

LaVeNdeRaNgeL said...

fathi..
bile nk knalkn 'adek' baru kitorang..
ngeeeeeee~~~~
(^_~)

Fathi Adha said...

mengenaldiri:

waalikumusam...

sama2.. :)itu semua perancangan Tuhan ke atas hambaNya..



afifah_solehah:

waalaikumusalam:
yer... nanti sy sampaikan salam pada dia..


nisa:

ari tu,ko tak datang... aku bawak adik baru korang... hehe :)

nanti next time la.. :)

~S.H.A.I~ said...

nisa...hda da kenal dgn adek baru fathi..heheh...rse bangge sket sebb 1st kenal dlu..yeahhh!!~~~hehehheheh~~~

Fathi Adha said...

hyda:

ngee.. haidah bertuah dpt jd yg pertama kenal adk baru... hehe.

nadya said...

tahniah2!!!
ecece...suda bhgieee skg enchek ituhh!;P

Fathi Adha said...

nadya:

time kasih...
ada la sikit bahagia..ehhee..

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails