Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Wednesday, February 9, 2011

bile balik kampung...lain pulak storynya..

salam kembali...

aku dah balik rumah, bila sampai di kampung laman, banyak la perkara yg aku fikirkan. bukan berkaitan dengan family, tetapi tentang diri aku...di sini aku di besarkan, aku melihat sekeliling rumahku, ternyata banyak perubahan.

aku mengambil kameraku, ku lihat gmbr2 di dalamnya....tetiba terasa rindu pada kawan2 aku, aku dah lama tak contact mereka, apatah berhubung dengan mereka..hmmm..

kemudian aku membaca beberapa keping email..tidak berminat, lalu aku membuka fesbuk...jugak tak de yg menarik...lalu aku mencuba buka YM, kot2 ada kenalan yg boleh aku berhubung...maka aku dapat berhubung dengan zul, kawan lamaku itu, adeh, banyak pulak storynya...


aku rasa nk update story-mory yg baek punya...tapi tak terungkap lagi...

sepanjang aku kerja, ini merupakan kali kedua aku balik kampung stelah bekerja, lama jugak tak balik kampung laman, ehhe.

lepasni aku akan cuba update blog dangan lebih kencang lagi. aku cuba, bukan satu janji.. ok.. sekian...

1 comment:

Yua said...

baca entry ni buatkan sy rindu kat K.Tganu.. kg halaman sayer.. =(

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails