Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Thursday, December 3, 2009

asyik hujan je..

salam alik...

hari ni, nampak macam ada tanda2 nak berhentinya banjir. hujan berhenti, entari dah muncul, alhamdulillah, sukanya aku, boleh la g jalan2. aku sempat keluar rumah hari ni, memandangkan cuaca elok dan comel. tapi tetiba hujan turun dengan lebatnya, nasib aku baek kerana dah sampai destinasi.

pagi ni aku tak taw nk buat ape, hujan turun rintik2, jadi aku amek kesematan utk tido. asyik tido je bile time pagi, tak baik utk kesihatan. (ye ker). sehingga aku sedar2 ada beberapa miss call, lantas aku sambung tido.

berbalik soal banjir, aku rasa mcm ada pict ttg banjir kt kg aku, tp aku lupe mane aku letak, kalau aku jumpa aku akn uploadkan.

soal banjir ni, satu perkara yang tak best.


p/s: entry ni banyak cerita tentang banjir.

JANGANLAH ada banjir.
jangan ada halangan utk aku balik Bangi...

3 comments:

::SizuKa:: said...

salam,

bila balik Bangi?

nuraimyasmin said...

kat klantan, hujan brenti mase raye ari tu je. lepastu dah stat ujan balik.. =.=''

bile balik ukm?

Fathi Adha said...

salam..

Cik Sizuka & Nuraimyasmin:

sy balik ukm next week, insyaAllah ari Isnin.

kat besut pun hujan cuti time raye je, lepas raya, hujan kembali masuk ofis, mencurah bumi...

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails