Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Tuesday, December 1, 2009

hujan yang berterusan

Salam Alik...

tak ku sangka, aku boleh menulis kembali dalam masa terdekat ini dlm blog ini. dah sekian lama aku tak sempat nk update blog ni, maklumla dapat beberapa perkara yg tak dapat dielakkan. pertama sekali, aku nk ucapkan selamat Hari Raya Aidiladha, Maaf segala silap dan salah.

hari baru aku sempat update blog ni, maklumlah tak sempat nk online, tak de line internet, broadband yg tak bayar (kena potong), hujan yg berterusan, tak leh keluar (nasib baik tak banjir).

bab1, aku dah buat sikit, cuma masih tinggal sikit je lagi yang tak setel, dalam beberapa pages lagi. aku pun ada cadang nk balik ke bumi UKM dlm week depan, hajat nk balik awal tak kesempaian krn tiket bas dah abis.

tahun ni raya Aidiladha kurang meriah, maklumlah tak ramai orang yg buat korban, ingatkan banjir melanda kampung tahun ni, tapi tak, masa raya panas terik, untuk 4hari tanpa hujan, sudah cukup memadai bagi kawasan yg selalu hujan.

tahun ni, walaupun hujan, tetap ramai orang2 dari kota pulang ke desa, terutamanya dari luar pantai Timur. asal raya je, jalan jem. maklumlah raya jatuh pada hari Jumaat, so dapat cuti yang panjang skit.

perkembangan terkini, hujan berterusan, banjir akan datang bile2 masa je. harap2 tak berlaku gelombang ke3.


5 comments:

.millalara. said...

salam aidil adha inchik ..

nuraimyasmin said...

kelantan jammed teruk!
penat bawak kete.. huk2

slamat aidiladha (:

Fathi Adha said...

Millalara:

salam aidiladha cik Milla


nuraimyasmin:
org kelate suke balik kg, lg pun kebetulan raya jatuh hari jumaat, dpt cuti 3hari.

叉燒包Peter said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails