Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Saturday, November 21, 2009

nanti aku update lagi....

salam alik....

dah berhari-hari tak sempat nak update blog. tak sempat nak update. tapi aku cuba la update jugak. hari ni aku ada cerita yang tak best.


hari ni aku dapat story agak sedih la, ceritanya mcm ni, td ada sorang member aku call, katanya dia kemalangan jalan raya, beberapa hari lalu, dia skrg terbaring di hospital, aku rasa begitu terkejut dan terharu dengan apa yang berlaku atas dirinya. aku sendiri pun tak mampu nak berkata apa-apa setelah mendengar katanya sebentar tadi. aku hanya mampu berdoa agar beliau kembali sembuh dan menjalani hidup seperti biasa.

agak memeritkan baginya, kerana kemalangan itu telah menyebabkannya beliau cedera di bahagian kaki, tangan dan badannya.

beliau ialah Liza, member aku masa aku duk KIY dulu.


so aku hanya mampu berdoa agar beliau kembali sembuh seperti biasa. semoga cepat sembuh!


sejak aku pulang kampung ni, agak susah nk update blog, maklumlah aku ni tak de internet kat rumah sekarang ni. broadband aku pun kena block sebab tak bayar, padam muka, nk siapkan kerja aku, leptop pun jarang buka. nk update blog, aku terpaksa keluar rumah, kena jalan jauh2.


sekarang ni hujan tak berhenti di kampungku, risau jugak banjir, harap2 tak berlaku banjir, walaupun kawasan lain di daerah Besut dah dinaiki air. janganlah membanjiri rumahku. kalau sempat aku update.



kepada rakan2 yang selalu follow blog aku ni, maaflah aku tak sempat nak update blog ni, nanti aku cuba update beberapa story utk korang. InsyaAllah.


1 comment:

nuraimyasmin said...

hope kawan kamu cpat smbuh (:

update lah bila sempat.
:D

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails