Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Friday, November 6, 2009

Surprise....

entry ini tak perlu pun aku nak tulis sebenarnya... tapi sejak aku keluar dewan exam tadi (KTAMS), aku rasa hatiku telah bertukar.....tdi berserabut dengan kepayahan untuk jawab exam... tapi kini berserabut dengan apa tindakan lps nie... huh!..

permulaan yang baik "prof. surprise la soalan td"...prof hanya senyum, sambil mengulagi kata2 aku sebentar tadi...

keluar dewan... kulihat beberapa orang pelajar berada di ruangan meletak beg.. aku terdegar kuluhan dari pelajar2 di sekitar kawasan tersebut... dan bagi aku itu adalah perkara biasa melihat situasi tersebut...setiap kali exam pasti akan keluar perkara yang sama...


adakah aku juga sama??
tentunya tidak... ..aku keluar dengan muka yang mcm konfident boleh jawab (padahal dari dulu lagi result tak penah dekan).. so muka konfident ni penting utk org lihat bahawa kite sentiasa hebat...


kecewa...
soalan yang aku target keluar...yes!! keluar.....tapi aku tak nak jawab... soalan punya la susah.. nak bunuh diri ape jawab yang tu...so aku jawab pilihan yang lain... mengelakkan berlaku kebahayaan kepada diri sendiri..


melihat situasi, ramai kawan2 aku khasnya dari Fak Kejuruteraan dan FEP dah abis exam...tapi aku ni masih ada lagi 3 paper...huh! penat..


tak pe lah, ada hikmah disebalik kejadiaan, gud luck kawan2 yang ada exam sama macam aku atau yang tak abis exam lagi... :)




dilema nk g tengok bola esok...

Kelate
vs N9



exam lagi...3 paper

6 comments:

Nurul Ain said...

pegi je tgk b0la es0k..bg sokongan kt kelate..mane th dorang menang..wuwu..

(pepandai je..even xth kamu sokong mane..)

(^.^)

Fathi Adha said...

hidup kelate!!!

:D

PvC said...

Hidup Ganu..!! HuHu..

nabila saat said...

red warrrior.!!!!
hidup kelate~

叉燒包Peter said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails