Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Wednesday, November 4, 2009

entry ini tak perlu di tulis....(5)

aku rasa nk update blog, tp macam tak de idea je sejak petang2 ni, bosan dgn study... huh, masuk tak masuk je study aku sejak 2-3 jam lps, entah ape masalahnya...

sejak pagi tadi, aku rasa nk update blog, masa tengah berkembangnya idea, tetiba jaring buat2 hal plak, huh!, memg tak suka la...

dalam fikiran aku masa kini, masih memikirkan situasi yang akan datang, yang paling teruk.... paper next coming (jumaat) paper yg buat aku sakit kepala.



Bile petang menjelma


bile petang menjelma, aku rasa macam dah tak masuk nak study, maklumlah study dr awal pagi sampai tgh hari, makan, rehat, pastu kalau dah masuk petang cm nie, aku suke buat menda2 yang tak perlu banyak pk... cth edit2 gmbr, tgk video, tgk movie, maklumlah...(tak leh study punya pasal)... rahat2 di waktu petang, keluar bilik, amek angin petang.....

emmm..

apa yang korang buat akan kalau tak leh study??

tido (jawapan standart) hehe...


Fathiadha
study di waktu petang??

2 comments:

::SizuKa:: said...

kalau tak leh study, aku main rubik! laju otak aku berputar...ngee~

Fathiadha said...

haha...aku tak penah leh setelkan... tak pandai nk main...

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails