Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Tuesday, November 17, 2009

bila tgk gambar...

tadi terbaca satu blog...secara tak segaja nk cari artikel lain, tapi lain pulak yg dijumpainya. dalam blog tu ada artikel dan ada sekeping gambar, komponlah it's about politic Malaysia. sila baca ruangan di bawah ini.

Foto dirakam perbualan serius antara Saifuddin Nasution, pengarah Strategik PKR dengan Walter Chia, Setiausaha Pertama Pesuruhjaya Tinggi Republik Singapura. Foto dirakam pada 2 April 2009, di Kelab Cinta Sayang, Sungai Petani Kedah.

Begitu serius perbualan ini, beberapa keping kertas di atas meja di sebelah Walter. Tanpa minuman........



Ini adalah ruangan kata yang dipetik dari blog tersebut, kalau anda berminat silalah klik sini kalau anda tak berminat, tak pe. jangan peduli pun. lagi pun menda ni dah lama, cuma baru sekarang aku jumpa. (tak pe lah nk kongsi jugak)



ok, hari ni, aku tak buat apa pun, kecuali menulis bahagian bab 1, alhamdulillah, dah jalan skit, bertambah banyak yang aku tulis berbanding semalam. sehingga jam 2.30 tgh hari, aku tak bukak fesbuk lagi, kejayaan cemerlangkah itu?

fesbuk dah buat buku aku tak bergerak sejak semalam. aku buka m/s 8, selama 3 jam. kalau tak de fesbuk, maybe dah jauh skit kot (maybe la).

aku tak jadi keluar hari ni. sepatutnya aku g ke Shah Alam dan kemudian jumpa kawan kat sana, tpi, kite jumpa len kali la. :)



p/s: bab 1, half done. rujukan masih kurang, tolonglah....

4 comments:

nuraimyasmin said...

fesbuk buat kita tak bukak buku lain dah. haih
=.='

Fathi Adha said...

betul3...fesbuk memang perosak pemikiran la..

Jard The Great said...

kalo la fesbuk ade aplikasi utk sutdi kan bagus.. ehehe

Fathi Adha said...

dulu try buat discussion kt fesbuk...tp lama2 merapu jugak.. huhu

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails