Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Wednesday, December 23, 2009

kembali ke kelas

Salam kembali..

Sejak kembali ke dewan kuliah, aku tak sempat nk update blog lagi.. byk keja..huhu.

sejak semalam badan aku rasa cam tak best je. pastu tadi aku gi ler PK, kot2 ader masalah kesihatan ke... dan ternyata aku deman. huh!

maybe ni deman gara2 buat kerja terlampau byk, angkat barang dlm stor dan juga kemas bilik... huhu.

so skrg ni aku dalam keadaan tidak sihat, deman. nak tulis entry panjang2 pun rasa macam tak larat, tapi aku try tulis jugak sekadar termampu. minggu ni Jumaat cuti, hari Krismas, jadi satakat ni aku tak de rncang nk g mane2 pun lagi, walaupun ada sepupu aku suh g umah dia di PJ, tapi masih dlm pertimbangan lagi. yang jadi masalahnya aku sedang "berdeman" huhu.

nampaknya esk nk kena g jumpa penyelia tesis, nk (pinjam buku) dan nk bincang skit ngn dia...

deman~ huhu...

6 comments:

::SizuKa:: said...

salam,

jangan lupa makan ubat...take care of yourself!! huhu...tak sangka pulak terjumpa kat kafe td..huk2...nmpk mcm sihat je td...heee~

anyway, b strong!!

Nurul Ain said...

angkat brg n kemas blk bleh demam ye??wuwu..

(^.^)

Fathi Adha said...

salam

sizuka:

tadi ternampak cik sizuka kt kafe, terus buat gaya mcm org sihat... huhu, lps mkn sup thn skit sbb berpeluh...

Nurul Ain: huhu, kelau angkat brg tahan lg, tp kalau kena habuk yg byk... cpt rasa tak sihat..huhu

huhu..nasib baek depan je...

~daisyrise~ said...

lar..demam k?
semoga cpt chat:)

~daisyrise~ said...
This comment has been removed by the author.
Fathi Adha said...

~daisyrise~ :

time kasih...

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails