Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Thursday, July 8, 2010

jom boikot sotong...

salam Khamis. emm, sudah sekian hari aku tak hapdate blog. aku biarkan leptop ku ini berhabuk, biarkan seketika.. tp semasa aku biarkan leptop ini berhabuk, secara tak langsung, blog aku juga turut berhabuk. takpe2, habuk pd blog boleh delate dgn ada viewer. ahakzs!!..

sejak kekalahan pasukan pilihan aku (Jerman) kepada Spain, aku dah rasa malas nk layan mood WC, yg pastinya, masih ada 2 games (tmpt ke 3 * ke-4) dan Final.

okey, sebut Jerman, teringat sotong. Jerman men smlm tak best, tak seperti Jerman masa men ngn England, tak sama cam Jerman masa men ngn Argentina, so tak macam Jerman la.

sotong ni la buat ramalan Jerman Kalah... ekr.. kecewa dgn Jerman, boikot sotong.. haha..



p/s: adakah harga sotong di Jerman akan naik?

6 comments:

Nurul Ain said...

kenape dgn sotong??hee..=)

Fathi Adha said...

sotong buat ramalan Jerman kalah games smlm...

mengenaldiri said...

knape boikot sotong??
ngeee

::SizuKa:: said...

tak yah la percaya dengan ramalan sotong tu. takut nanti jadi syirik pulak..

maybe ada orang letak ubat or makanan sotong jenis cecair ke ape ke kat tiang tu. so, ups to that sotong nak p ke mana yang dia selesa. haha. ni fikir logik la.

Allah yang tentukan sape yang menang..bukan sotong..

tak yah boikot sotong...huhu...

fathiadha said...

mengenal diri:

sotong buat ramalan Jerman kalah games Germany vs Spain

fathiadha said...

sizuka:

yg buat ramalan sotong "Paul" kata Jerman kalah...dan nyata kalah..

sy tak percaya pun pd ramalan tu... sbb sokongn ttp pd jerman event Paul kata kalah.. tak sangka plak.. perform Jerman mlm tu terburuk dlm sejarah sy menyaksikan team tersebut.. mybe mereka dibebani sotong itu.. hehe

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails