Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Sunday, July 18, 2010

kembali dari meja sibuk

kembali dari meja sibuk.


(time nk antar tesis, posing dulu)


sibuk, itu prkataan biasa bg org bekerja, begitu juga bg orang study. kalau sibuk, susah biasanya bg aku nk jnguk rumah peribadi ni. baru2 ni aku di tag, tapi masih tak de masa lagi nk balas, esok maybe aku balasnya.

pastu tadi aku baca blog buah hati, emm, de kisah yg menarik tp lagi mengujakan. emm.. tak pe, nanti de masa aku buat. byk rasanya nk menulis, tp tak sempat.

p/s: skrg ni dah kerja, tolong kakak jaga bisness dia. anda dijemput memeriahkan bisness ku ini. jom.


sekian.

fathiadha
Warung Buluh Padang Luas, Jertih.

2 comments:

Deqmie said...

sape yg tag awak tu..
jahatnye dia.. heee
wat la tag tu time free..
saje je tu tag awak.. :)

mengenaldiri said...

salam..
ngee..
terima kasih sbb bace..
buah hati awk ni tgh pning mcm mane na pkr masalah budu ni..
lalalalalala

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails