Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Sunday, June 13, 2010

Contest Dialog Kitty di R4T

Contest Dialog Kitty di R4T





kali ini aku try buat entry khas pasal contest ni. nak mencuba, tapi aku ni, macam biasa, malas nka menulis. jadi aku buat entry ringkas lah. contest ini aku dapat semasa dia (rumah tingkat 4) masuk ke blog aku. dan tinggalkan link di blog aku. okey, senang je syaratnyer. buat entry pasal dialog di atas.


dialog A: klu aku menang contest ni, aku belanje ko rotikaya, nak?

dialog B: ?? bagi ler sate ke, chicken chop ker...baru kelas gitu..


okey, nak lebih lagi, sambung sendiri entry ni. kalau berminat nak join, klik link. tarikh tutup pada 25 Jun 2010


3 comments:

Kie-yu said...

hee~
geli ati bce dialog ni..
btw, wish u best of lux k..
kite tgk sape yg kekanda pilih nnt ;)
thanks sudi join ocntest~

B.E.R.Y.S said...

kalau tetibe kucing nie bersuara betul2x..haha..larilah sume org..;p have a nice day!!

Fathi Adha said...

kie-yu:

time kasih buat contest ni.. ngee



B.E.R.Y.S:
klu kucing tu cakap...buat2 paham dah laaa.. hehe

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails