Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Monday, June 28, 2010

aku di Wide Field

salam kembali.

kampung lamanku. aku dah tiba. tepat jam 12mlm semalam, aku sampai sini. angkut barang dari but kereta dah siap2 semuanya dah dekat 1230mlm. dah lewat. nk mandi, rehat, tido, msg membr2...wah banyak la pulak.

my dad (ayahku) datang amek aku kat Bangi semalam, sesudah dia antar adik aku kat Jengka, UiTM Jengka. jadi alang2 sampai Jengka, why not terus ke Bangi. amek aku. hehe (ni pun dah puas berdiplomasi dengan akak aku pasal ni).

masa nak kuar dari Bangi, akak aku tanya, mane tempat makan yg best, sedap dan murah (nak jugak yg tu). jadi aku pun bagi la suggestion tempat makan yg baek punya.

kuar dari Bangi terus balik ke Besut, around 3pm sampai 12pm [perjalanan yg panjang] banyak stop n nak kuar KL ada kesesakan lalu lintas (Jam gitu, panjang dekat 1jam).



p/s: dalam keta tu: ada semuanya 6 orang (termasuk aku n hakimi)

nota kaki: wide field is my hometown

1 comment:

mengenaldiri said...

Balik kampung...
OoooOOOO balik kampung..
ngeee
lalalalala

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails