Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Wednesday, August 26, 2009

Minggu ke 8...

Apakah menariknya minggu ini, minggu ke-8 ini tidak ada apa2 yang menarik selain drpd mggu yang byk berlakunya pertukaran lecture khususnya bagi subjek yg lecturenya ada 2-3 orang... minggu ini juga dikaitkan dengan minggu yg akan busy....tp ye kah??? nampak mcm tak busy je...

Minggu ini juga menjadi minggu submit Assignment dan juga minggu presentation bagi warga pelajar...



Minggu ke-8 adalah minggu yang ke 8 Pengkuliahan bg UKM kampus Bangi


Minggu ke-8, minggu ini sepatutnya menyiapkan bab 1 bagi latihan Ilmiah sebelum dihantar pada minggu depan (minggu ke-9), namun aku yang menghadapai masalah dengan proposal masih belum berjaya menyiapkan proposal, apatah lagi dengan bab 1...

sekiranya aku tidak berjaya menyiapkan sekurang-kurangnya separuh drpd bab 1 pada hujung minggu ini, maka amat malanglah diri aku dan juga penyelia (sv) aku.

kepada kawan2 sekalian, khususnya yg sedang dlm proses membuat penulisan ilmiah, maka jalankan tugas anda dengan sewajarnya...



**p/s : sabar di bulan Ramadhan ini lebih byk keberkatannya...


Fathi Adha
~kononnya nak siapkan Bab 1~

2 comments:

babymiLosh said...

uwaaaaaaa!! proposal tak siap ag! takutt!

Fathiadha said...

sama2 lah kite merasa takoot~
esk nk kena g jumpa sv...huuhuu...
dgn muke seriusnya dia ckp "esk jumpa sy, dlm kol 10 lbh"

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails