Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Monday, August 10, 2009

Ole-ole dari Melaka part 2

bahagian kedua pon aku masukkan gambr tentang Melaka...di Bandar Melaka kita dapat menyaksikan tinggalan2 sejarah yg unik...



Balai Cerap...huhu cuaca tak elok, tak leh tgk bintang2



Kincir Air Kerajaan Melaka


Jongker Walk



gaya Oxford


menyaksikan ape???


Aku hanya mampu membawa pulang gambr2 yg menjadi saksi perjalananku di Melaka...

FathiAdha
Bangi, UKM

4 comments:

babymiLosh said...

wahhhh! jeles!
kami2 dah plan nak round melaka last week tp cancel sbb kat bndr melaka dgr katanya teruk kes h1n1.. huuu~

Fathiadha said...

tak best pon...mcm terkonkong dibawah undng2 keselamatan diri...hahaha

eya said...

ader gak gmbr aku terselit melit disitu fathi...nnt ko link blog ak k..

Fathiadha said...

ok, nanti ak link kan...

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails