Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Wednesday, February 10, 2010

dah lama dah...

salam


rasa macam dah lama tak update blog. tak sempat nk update. kurang sehak dan juga kurang masa. (masa 24 jam sehari, tpi aplikasi dalam kehidupan tetap 24 jam jugak kan?

dah lama rasanya tak balik kampung. nak balik jugak. tapi terawal la kalau balik malam ni. tapi malam ni je ada tiketnya. (balik je la). mood tak de, apatah lagi ngn semangat nk balik.

dah lama tak jumpa family, kalau balik, boleh la jumpa ngn diorang. tapi walauapapun, malam ni, insyaAllah nk balik jugak.

kalau ikutkan kerja aku, aku tak nak balik, sebab kerja banyak sangat, tapi mak aku suh balik dah. nk kena setelkan beberapa kerja kat rumah. banyak jugak kot.

apahal pun, malam ni aku nek bas *laju*..haih..sabar je la...

cuti ni panjang...

9 comments:

~~INTAN~~ said...

awalnye balik...

hhuhuuuu...

sy balik esok

class tuk esok batal

rasa cam rugi je..

tukar tiket blh???

.millalara. said...

selamat berbahagia di kampung ohh :)

Missjunne said...

semoga selamat sampai..have a nice holiday

Sang Harima said...

esh.. jumpa mak bapak tu perlu!

hans said...

selamat bercuti
selamat makan limau banyak2...hehehe

Fathi Adha said...

intan:

tak pe lah, nanti b4 balik utk next cuti bg taw awal2...huhu


millalara:

oh, sungguh bahagia di kampung halaman...haih...

Fathi Adha said...

missjunne:

harap2 holiday ni sgt menarik walaupun byk perkara yg belum setel..



sang harima:

lps jumpa, berbaktilah kpd mak bapak...



Hans:

tak ramai la org cina kt kg halaman nie..maka kurang la makan limau...huhu

♥cutebabygirl♥ said...

eh..eh..gamba tu! :)

Fathi Adha said...

ziela:

awk...comelkan gmbr ni..

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails