Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Wednesday, February 3, 2010

macam nak je

salam

sudah siap @ belum siap

komform la belum siapkan.

apa yang siap. kerja selain daripada tesis dan jugak assignment yg berlambak. tapi masih sempat update blog. mengarut ke hape. sejak aku g program ari tu, yang tinggal belum siap lagi report program, assingment aku, kertas kerja (a.k.a. seminar), tesis dan juga beberapa perkara lain lagi.

skrg ni jam 5.30 pagi. aku sudah bangun utk buat kerja.. tpi yg siap hanya sikit je. yg pertama utk dihantar pada semalm (expire dah) dah siap antar. yang esk? emm byk lgi.

rasa macam nk je tulis entry ni panjang2 tapi tak de idea la pulak, tak de ape nk tulis rasanya. aiii.

adakah hati aku masih di Pangkor? atau adakah hati aku bersama member2 silat Cekak Hanafi? atau di mana hati aku berada. mood aku tak datang lagi utk siapkan kerja. macam susah je nk dapatkan mood kembali. ni mesti gara2 terlebih seronok di Pangkor. walaupun kurang rehat dan banyak kerja.

satu perkara yg pasti aku ingt ialah sewaktu Jungle Trekking, aku rasa macam letih teramat sgt, sedangkan group depan aku tu okey je, laju je naik bukit, apsal aku rasa tak kuat utk hadapinya? setelah aku kaji, baru aku sedar bahawa faktor kekurangan tido (rehat). aku tido malam kul 3-4 pagi, (kira awal la tu) pastu kol 6 dah bangun dan bersiap2 utk menjalankan aktiviti subuh.

nasib baik la utk hari kedua tak de yg solat subuh sebelum waktu. (kalau hari pertama ada la sorang member ni solat subuh sebelum azan subuh berkumandang. nak buat macam mana, dah terlebih terror kot.


okey la. next entry aku cuba cerita lagi kisah2 yg best.

8 comments:

nuraimyasmin said...

huiiii kejapnye tido.. 2-3 jam je? isk. kan da taley daki bukit..

amirul said...

wahahahaha..sume org igt pasl sorang ni solat subuh b4 azan..kwang3..

Missjunne said...

dh mula jatuh cinta ngn budak2 silat..huhu.am waiting for the next program. T_T

Fathi Adha said...

nuraimyasmin:

walaupun tido kejap, tapi still boleh bangun awal, pastu siap boleh daki lagi...cuma kurang power drpd org len..haih..


amirul;

itu kenangan penting tu..haha

Fathi Adha said...

miss june:

keep the best active with silat cekak hanafi. kami perlukan orang2 yg sanggup utk teruskan aktiviti silat..

SCH never end..

amirul said...

btol3..aku hrap bdak2 ko-k xagp abes jer ko-k as end of their silat..agp la SCHUKM ni as a fmly..mcm aku,dr skola lg aku agp silat ni cm fmly.cm nyawe aku..huuuu..

sume snr SCHUKM n alumni ni open minded.klu nk share pape bleh jer..dtg blik ker.jmpe ker.sms ker.bleh cter ngan ktorang.bkan pasl silt jer..anytin' can b.

jgn malu2..

Missjunne said...

kite bleh join schukm sampai sem ni jer.... :(

Fathi Adha said...

amirul:

setuju2... itu betulnya..
kekuatan kiteorg kerana adanya korang.. hehe


miss junne:

sama la kite...last sem..huhu

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails