Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Friday, February 26, 2010

Maulidur Rasul


Salam Maulidur Rasul

selamat menyambut hari kebesaran junjungan kita, Nabi Muhammad S.A.W.

entry ini aku tak cadang nk tulis panjang2..just nk update buat followers dan rakan2 lain. ambillah iktibar dari kisah hidup nabi Muhammad S.A.W.

sehingga bertemu dlm next entry

sekian dlu..

8 comments:

::SizuKa:: said...

salam maulidur Rasul ;)

tak tengok ke perarakan kat ukm hari ni?

Fathi Adha said...

sizuka:

hari ni ke perarakan?
alamak terlepas la pulak..huhu

ziha said...

salam maulidur rasul..
so caner fathi?
nak try tak klu awak bertuah?
i mean masker tu..klu xpki tak pe..boleh ks kt sape2.hihi

Fathi Adha said...

Ziha:

kalau dah rezeki, terima aje...

insyaAllah.. :)

farhana said...

salam maulidur rasul

Moon BlooDy Spell said...

salam maulidur nabi

::SizuKa:: said...

rasa macam ada..but, not sure jugak..hehe

Fathi Adha said...

Sizuka:

emmm.. tak pasti..

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails