Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Wednesday, May 5, 2010

jap lagi...

salam..


malam ni aku nak balik kampung halaman. ni last time duk UO, tapi dont wory la, next week aku kembali ke sini. nak siapkan tesis n short sem. okey, lama lg la aku duk sini.


tiket aku malam ni kul 8.30 malam, kiranya kurang dari 3jam dari post ni di buat. hehe

Bas ni, satu je yg menarik, kalau janji kol 8.30, entah la pukul brape nk sampai kat hentian (janji Melayu)

kalau tunggu sampai umah, kul 6.oo pagi sampai, insyaAllah.. jika dapat guna line berukband di kg, memang sangat best, sampai tak boleh nk guna pon. huh!.

okey, dah banyak aku merapu, nk packing barang daa...

jumpa lagi..

p/s: sapa yang kelapangan tolong la cuci2 habuk blog aku ni... :)

3 comments:

mata coklatbiru said...

salam bro....
anyway, have a safe journey ye... :)
have fun kat kampung...
jangan lupe update2 kan lar aktiviti2 kat kpg tu...
mane tau ade yg mnarik berlaku kat situ... hehe... :)

::SizuKa:: said...

ok. dah cuci sikit habuk tu..hehe...blog i pon dah lama tak update yeuuuwww~

Fathi Adha said...

mata cokelatbiru:

salam kembali..
thanks for everything...
byk aktiviti nk update...tp nanti balik bangi la, hehe


sizuka:

nanti sy g cuci habuk blog sizuka jugak.. :)

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails