Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Tuesday, May 4, 2010

Platform 7

sudah lama kan,

salam. hari ni aku sempat Update blog setelah sekian hari tak update blog. almaklumlah nak kena siapkan tesis yang mengabangkan pemikiran aku selama ini. (say no to thesis)...

ini gambar tiket bas.
Platform 7: E-budaya, 8.30 malam


okey, aku sudah mau balik kampung, jadi sebelum balik kampung, pastikan aku nk jumpa penyelia aku buat kali terakhir pada minggu ini, dan kemudiannya aku nk siapkan beberapa kerja aku. dah lama dah tak siapkan kerja yg banyak ni.


mak aku dah banyak kali tanya, "bile nk balik" dan aku plak selalu cakap kat mak aku, kalu berkesempatan, InsyaAllah, balik la dlm beberapa minggu or bulan lagi.


kali terakhir aku balik kg adalah pada Februari 2010, so agak lama jugak la tak balik kampung ni. excited la jugak, entah apa yang dah berubah kt kg aku. kalau masa cuti hari tu, kat umah aku ada Backhole, kali ni entah la ada apa plak.

back hole yang peramah k..


kepada sesape yang update ke blog aku, tolong2 la sapu habuk, tak pon bagi tisu pon ok gak.. akhir kata heppy sokmo...


p/s: wide Field at Besut..

3 comments:

ainShahajar said...

selamat pulang ke kampung

cari keje cepat2 jangan tanam anggur lama sgt =p

nanti sy tlg cuci kan habuk

haha

mata coklatbiru said...

salam...

slmt cuti fathi.. :)
musti keterujaan teramat nak balik kpg ni kan? kan? kan?
ahahaha...
ape2 pun, blog ni nanti matacoklatbiru kasi mop, cuci, sental supaya selalu berseri2 je rupenye nanti..
hahaha...

Fathi Adha said...

ain:

insyaAllah, lps ni nk cari keje.. huhu


cik mata coklatbiru:

teruja nk balik kg... hehe



terima kasih...

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails