Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Monday, May 24, 2010

Temu-Duga oh Interview...

salam.

mggu lepas dapat email, kata ada interview, kiranya dijadualkan pada hari esk, 25hb Mei 2010. pastu dalam 2-3 hari lps dapat call plak, kata de interview (perkara yg sama). so kalau2 nak ada rezeki, maybe patut aku pergi kan. InsyaAllah kalau dapat, boleh la kerja terus mengisi waktu lps study. insyaAllah..

tempat Interview di KL, agak jauh jugak la, kerja sebagai Assistant Restaurant Manager Trainee, di sebuah restoran yg beribu pejabat di KL.

agak leceh utk ke KL pada awal pagi, tp kalau tak nak g pagi, petang ada kelas, jadi eloknya g pagi lah. hmmm...

semoga berjaya yer Fathi Adha..

kalau2 dapat nanti aku share la ape punya kerja yg aku dapat. kalau tak dapat, tak pe...kena cuba lagi sekali la. ehhee...

p/s: ingat, rezeki itu di tangan tuhan, manusia perlu berusaha mendapatkannya.(pesanan utk diri sendiri jugak).

4 comments:

[nadya] said...

gudlax!!!
jgn lpe ABC!!!weeee~~~~~~~

Aisyah Ibrahim said...

dah dapat interview? waaa. bestnyaaaaaa!

all the best, nt kalau dh keje leh la blanje minum air masa konvo. kan? kan? ;)

Fathi Adha said...

nadya :

kalau tak dpt keja pun kena blanje jugak kan? huhu.. (dah taw)


Aishah Ibrahim:

inysaAllah... dapat kerja boleh la belanje... :)

[nadya] said...

tawu pun!hahah

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails