Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Friday, January 15, 2010

bila jumpa member tahun akhir (bhg 1)

salam kembali.

aku tengok jam, 2.34 am, masih awal, masih ada masa utk siapkan beberapa pages Tesis aku. maklumlah, dulu2 malas, skrg baru terasa susah payah. aku nk siapkan jugak sedaya mungkin dan mesti kena hantar bab 2 (insyaAllah) pada mggu depan. (penuh mengharap tp tak penuh semangat) kalau ada sapa2 yg rajin nk bg semangat, dialu-alukan, yg penting diri sendiri kena kuat.

okey. kisah bila mana jumpa member tahun akhir.


Jumpa member2 tahun akhir.

okey. kisah yg pastinya buat aku rasa kadang2 tertekan, gembira, kelakar dan sebagainya. seperti biasa bilamana aku jumpa student yg sama2 batch ngn aku dan rata2 mereka dah tahun akhir. aku suka borak2 tentang masa depan, the next year event dan juga tentang tesis (latihan Ilmiah). maklumlah ni kan tahun akhir da..

kalau kisah pasal Latihan Ilmiah, kompon lah aku rasa macam nak lari je dari tajuk bile jumpa diorang. mana taknyer. ada yang dah siap smpai bab 2, ada yg dah masuk bab 3, ada dah start buat analisis (wah diorang ni memag gempak la). aku?? bab 2 pun masih baru. kompon malu nk cakap ngn org yg dah buat bab 3. (paham2 saja lah).

at the moning, esk nk g cari bahan kat PTSL, nk siapkan beberapa siri bab 2 aku. maklumlah maish banyak yg diperlukan.


p/s: pak cik aku suh try baca blog dia.. cubalah klik sini Ada isu terkini yg perlu anda baca.


jumpa lain. (akan bersambung di beberapa hari lagi)

4 comments:

miss dayah said...

fathi.. chayok2... msti awk dpt siapkan tesis awk tu.. hehe... gud luck...

Fathi Adha said...

miss dayah:

terima kasih ...

Anonymous said...

Начиная с пятнадцатого столетия Россия стала проверять рукописные документы на подлинность. Откуда и берет своё зарождение независимая экспертиза Российского государство[url=http://xn--80aatf4czb.org/].[/url]На протяжении многих лет система независимой экспертизы совершенствуется и укрепляется. Силовым структурам неприемлемо обозрит то[url=http://xn--80aatf4czb.org/],[/url] как в современном мире работать без экспертов, в той или иной области. Однако появилось возможность рядовым гражданам пользоваться услугами независимых экспертов в любой области и это надо сказать дает прекрасный результат. Понятно без целенаправленного, верного подхода к делу можно потерять немало денег. Мы помогаем клиенту, как заработать, так и сэкономить его финансовые средства, оказывая профессиональную помощь. Каждый из сотрудников Эксперт Групп имеет несколько лет практики это говорит о хорошей подготовке кадров, что очень важно. Мы предлагаем почти все виды независимых экспертиз, которые существуют на сегодняшний день.

Anonymous said...

Креатив бывает разным.
В данной подборке креатив на тему воздушных шаров.

[img]http://blog.wwwzona.ru/uploads/img/techno/vosdushie_shary/vosdushie_shary2.jpg[/img]

[img]http://blog.wwwzona.ru/uploads/img/techno/vosdushie_shary/vosdushie_shary3.jpg[/img]

[img]http://blog.wwwzona.ru/uploads/img/techno/vosdushie_shary/vosdushie_shary4.jpg[/img]

[url=http://blog.wwwzona.ru/komm.php?tid=117]Остальные не влезли в тему :( Смотреть здесь.[/url]

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails