Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Friday, January 29, 2010

malam berganti siang..

Salam...

hari ni, aku akan ke Pangkor. jam sekarang 4.30 pagi. wah, masih belum tido lagi aku ni. ni mesti tgh prepare nk g pangkor. tapi aku len skit, aku prepare nk tinggal blog aku ni buat seketika waktu, jadi risau jugak kan berhabuk ke, bersawang ke, berlumut ke.. huih, malas nk cuci. nasib baik la ada orang yg sanggup tgk. (haha)

jadi, kalau2 ada kelapangan, sila2 la tengok blog aku ni selepas aku balik Pangkor, insyaAllah aku akan uploadkan beberapa keping gambar yg boleh menarik perhatian aku.

(gambar: waktu malam di UKM)


next 2 week member aku kata ada demo silat dekat UKM ni, betul ker??, emm kena buat strategi ni...


p/s: pagi dah nk datang...aku belum tido lagi..haih!!

p/s/s : Apirasi menang lagi. 21/35 kerusi (betul ke?)

6 comments:

::SizuKa:: said...

salam,

betul ke aspirasi menang?

jangan tido lewat sangat. tak baik untuk kesihatan.

ainShahajar said...

eish

berjalan je keje nye..

jeles tol!!

Fathi Adha said...

sizuka:

tido je lewat...tp bangun tetap awal..hehe

dengar citer aspirasi memang...tapi seperti biasa ada masalah besar...kali ni lebih besar dari yg dulu2...

p/s: mereka sedang bincang dgn pentadbir di censeleri 10 am, ari ni..

Fathi Adha said...

Ainshahajar :

hehe, jom jalan2 bersama...

masih ada kosong utk anda...

Fathi Adha said...

p/s:

bumi ukm sedang bergolak..
tp aku nk tinggalkan ukm sekejap

Moon Death Spell said...

night is my soul..

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails