Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Monday, March 22, 2010

bersedia...

setelah sekian hari tidak menjenguk blog ini, terasa rindu la plak (rindu ker) al-maklumlah, dah berhari2 tak update blog ni.. tak sempat dgn kerja banyak. nak sambung kisah pasal orang hanyut pun rasa tak sempat...pada hal bahan dah ada, cuma perlu tulis je. aiyak.. tak pe lah, jadikan ini sebagai entry ringkas je.

tadi aku g hantar chapter 2, jumpa penyelia...tp dia nk jumpa aku esok.. so bersedialah dengan guni2 komen darinya nanti.. bersabar yer. semoga mantap.



kol 10.00 am,
bilik di Blok A, FSSK.

apa yang perlu aku bawa?
  1. diri sendiri
  2. idea utk back-up plan
  3. ilmu di dada
  4. sepenuh kesabaran
  5. ketenangan
  6. semangat
  7. kekuatan diri
  8. alat tulis
  9. *payung*

so... tak de dah kot.

*p/s: sediakan *payung* sebelum hujan

4 comments:

Nurul Ain said...

gud luck 2x..

musixofmalife said...

"..*payung*.." he2.. bgus2. sediakan payung sblm hujan (^o,^)

ZooL Hilmi said...

assalammualaikum...
berkunjung kembali...
mm...saudara kerja apa ye?

Fathi Adha said...

Ain :

hari tu risau jugak.. kot2 kena telan ke hape ke...hehe


musixofmalife

sediakan payung sblm hujan (a.k.a. bersedih utk sesuatu yg tak pasti)


zoo:

salam kembali...
sy masih lagi study di UKM, Bangi...

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails