Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Sunday, March 14, 2010

menulis entry baru

sekian lama tidak aku update blog peribadi ini. alhamdulillah, aku masih bernafas di bumi milik tuhan ini. sejak sekian hari kebelakangan ini, aku agar kurang masa utk meng"update" blog ni. maklumlah, banyak keja la katakan.

ari khamis lepas aku de demo bertempat di Sudut Pidato, Ekoniaga FEP, UKM.
1st time buat demo kat sana. tak de yang menarik terlalu sangat. tapi selalunya kena relex la time nk buat demo tu. kekadang terasa kelakar gak. aku bg cd muzik kpd teknikal, tp tak kuar suara. sabar je la. demo tanpa suara latar, just suara aku je.. haih, sabar la yer en. Fathi. Namun, demo itu perlu buat kan? so buat je la yg terbaik. seperti yg telah dirancang.

antara yang menarik dalam demo tersebut ialah, aku buat sikit perubahan dalam persembahan, nk tambah versi yg lbh menarik. kalau dulu aku buat sendirian di tambah dengan idea kawan2 so, aku dapat buat jugak yg terbaik.

so the last demo utk aku jd ketua demo mungkin pada 20hb ni. (masih ada demo tu). tp utk aku join, rasanya belum ada yang terakhir lagi kot. asal ada demo, ajak je... ternyata akan memunculkan kelainannya, insyaAllah.

tapi satu je yang best dalam demo ni, aku tak de stress, sebab aku nak marah2 pun boleh sumbangkan dlm demo... lepaskan kat sana..baru mantap.


apa yg penting, assignment jalan, demo pun boleh di buat.

p/s: nak buat assignment..

5 comments:

ainShahajar said...

demo pidato ni nak hantar kemana?

hehe.. just tanya.. sbb nak tahu =p

Fathi Adha said...

ain:

demo yg hari tu just persembahkan..
kalau ada masa (kesempatan nk update masuk blog @ You tube) dah lama tak upload..huhu

shamsiah shamsuddin said...

lame tak update ea..
tapi ok la. teruskan menulis

Fathi Adha said...

shamsiah:

tak cukup masa nk menulis.. huhuk

tEaM said...

salam...tahniah weii.. demo haritu mmg best..idea ko yea...mmg best la nk tgk haritu, apepn tq cz bgtau pasal demo tu yea..chayok hari sabtu nh, sok la kan..chayok2

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails