Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Wednesday, March 17, 2010

mahu tenang diri...

salam kembali,

dengan kudrat Ilahi, akhirnya aku kembali menulis dalam blog peribadi dan juga blog kesayangan aku ni. tak taw kenapa dan mengapa, asyik ada sahaja alasan yg melintas dihadapan dikala aku ingin menulis blog. harap entry ini menjadi satu entry yang berjaya di tulis dengan penuh ketekunan. (tekun kah aku?) semenjak sehari dua hari ni (dah dekat seminggu), keja aku bukak leptop mengadap tesis, pastu smbung bt assignment. itu je kerja yang biasa di buat setiap hari.

keadaan sekarang ni menyebabkan berlaku sedikit tekanan dengan bebanan kerja yang banyak dan jugak tugasan yang belum setel lagi. tp sekurang-kurangnya masih ada masa utk menyiapkannya. sebenarnya aku cadang nk buat entry yang ringkas dan padat, tpi macam tak tak beberapa nak ringkas je. ehhe..

kalau berkesempatan hujung bulan ni nk ke Johor, nak g jalan2 sambil berbakti kpd masyarakat. anyway, sapa yang nk ikut, pun boleh...tp kena aku bincang ngn "boss" dlu la.. anyway just drop ur komen, n nanti aku reply balik cm ner.

*hari ni aku sikit kecewa ngn kawan aku... tp aku tak de plak nk membenci dia.. sbb dia kawan aku. keep on touch..*

p/s: nak ke Johor pd weekend last of Mac... (itu pon kalau la keja ak dah settle)..

5 comments:

zAty kEcik said...

g johor?
nk ikut!
nk blk kg!

Missjunne said...

xboleh tuka tarikh ke..nk g sgt... =(

Fathi Adha said...

zaty:

jom...jom..



miss junne:

kalau dah tmpah kenderaan..memg tak leh ubah tarikh la.. huhuk..

Nurul Ain said...

g Johor buat ape??=)

Fathi Adha said...

nurul ain

jalan2 sambil makan angin serta buat sikit bakti.. hehe

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails