Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Saturday, March 20, 2010

cancel

Semalam masa tengah meeting datang satu mesej... "esok ada program lain yang melibatkan orang besar datang ke UKM. so kite punya program kena tangguh".

aku reply balik lbh kurang mcm ni...."okey, kalau cam tu time kasih atas makluman".... nasib baik la tak de event hari ni, boleh la berehat lebih banyak bersama tesis dan juga assignment yang bersepah tak siap2 lagi. persoalannya adakah aku akan buat kerja2 ni semua?
(Skuad Demo)

this is short entry. demo hari ni tak de, cancel. jadi tak perlulah bersilat pada hari ni..

5 comments:

Nurul Ain said...

beshnye tgk org y reti silat ni..wuu~

Missjunne said...

tesis xakan bergerak waktu weekend.percayalah.....(gaya siti nurhaliza)

Fathi Adha said...

nurul ain:

nanti ada demo silat...sila2 lah tgk... (dijemput khas)


Miss junne:
jgn la ckp mcm tu... tesis td ada skit pertambahan... hehe

ainShahajar said...

haha.. miss junne sgt kelakar

org besar?? najib lagik ke

Fathi Adha said...

ain:

kali ni Pak Lah plak datang.. dia pun "besar" la jugak

huhu

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails