Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Friday, April 23, 2010

entry ini..pasal ape?

salam

okey. (this picture: Hafiz Hakimi). sorang anak bongsu dalam my family.

story pasal budak ni. dia ni macam budak @ kanak riang yang lain jugak, tpi terlebih riang daripada yang lain2. nakal dan suka-suki punya perangai yang tak dapat dilupakan. dah pandai jalan dan dah boleh berlari..cuma tak reti nak cakap lagi. (kecuali dlm bhasa yg tertentu).

sebenarnya aku nak bercerita beberapa kisah pada suatu masa dahulu, namun masih malas dalam penulisan ini. nampaknya bukan sekarang kot.


p/s: entry sal naget pun belum aku buat lagi.

esk hari sabtu... nak rest dari tesis, boleh kan...

2 comments:

mata coklatbiru said...

take your time bro...
well, kang abeh idea untuk buat blog je memanjang, ur tesis plak tak de idea yang dapat dikeluarkan...
haha...
:)

Fathi Adha said...

aiyak... betul jugak kata cik mata coklatbiru....

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails