Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Monday, April 26, 2010

esok exam ke?

salam.

esak ada exam lagi. last paper. kalau ikutkan mood exam aku, langsung tak de. seperti biasa, aku lebih menyukai membuat tesis berbanding dengan nk masuk exam, (mood yang hilang). bolehkah buang mood anda seperti buang kereta ini?

gambar ni membuktikan masyarakat yg dah kaya, tak perlu kereta pun tak pe. yang penting ada idea (fikiran), kalau tak de idea (fikiran) itu yang susahnya.

SKSE 3723 Sejarah Amerika Syarikat. mood exam = tiada, apatah lagi dengan mood study.


sekian.

3 comments:

shamsiah shamsuddin said...

stdy la pakcik..tak mooo malas2...

ainShahajar said...

sejaram AS satu coz?

kompem belaja dari akar umbi..wah2

best2

Fathi Adha said...

ain:

tak full nyer... sbb bljr dlm 1 sem je... huhu

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails