Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Thursday, April 22, 2010

Nak jugak!!



nak jugak!

sila klik mama syafi jika anda pun nak jugak...

sekian

10 comments:

mata coklatbiru said...

fiu... tadi matacoklatbiru ade lar singgah kat blog tu..
banyak ler dia punye comments...
tak po ar, kalu encik fathi dapat minyak wangi tu, share2 ler kat matacoklatbiru ek... hahhaha
:)

Fathi Adha said...

ekr... mcm tu ekr?

tak pelah...sharing is caring.. hehe

::SizuKa:: said...

wangi ke minyak wangi jenis nie?


harga bape?

Fathi Adha said...

entah la...

klu de rezeki, dapat la..bru taw wangi ke tak..

huhu.. tak penah beli

mata coklatbiru said...

tak po sizuka, tak payah beli..
nanti fathi share kat matacoklatbiru, pas tu matacoklatbiru share kat sizuka lagi??
nak tak?
hehe...
sharing is caring ye seperti yang d cakap leh cik fathi...
btol kan? kan? kan?

Fathi Adha said...

huhu...

sharing is caring...

::SizuKa:: said...

hahha..gitu lok dah...kalau fathi mood baik, bleh la dia share dgn kita....hehehhe~

Fathi Adha said...

hah... ye la tu..

klu mood tak baek pun..boleh tggu smpai baik.. hehe

mata coklatbiru said...

haha....
nmpknye, kena lar kite beli sendiri cik sizuka...
haha....

Fathi Adha said...

klu beli sendiri boleh jugak... beli banyak2, pastu boleh la share kt sy plak...

sharing is caring...lalala~

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails