Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Sunday, April 18, 2010

seperti mulakan kembali

salam.

hari ni aku cuba Update blog lagi..walaupun tak de semangat nk update pada awalnya.. pastu aku duk YM ngn sorang member aku ni, dah lama sangat tak jumpa, rindu pon ada. rindu sebagai kawan. ahakz!!

okey. back to story-today. hari ni aku hanya duk memperbaiki bab 2 yang masih mengalami masalah dalam penyampaian. rupanya revision aku tentang bab 2 masih kurang, jadi aku "seperti mulakan kembali" bagi penyelesaiannya. penat jugak kan. tapi takpe, kena kuatkan semangat.

kalau anda bijak bestari, dimanakah gambar ini di ambil?

now, kawan2 aku pon dah ramai yang pening utk siapkan tesis. namun aku masih men"struggle"kan diri utk menyiapkan tesis. semoga dapat menyiapkan dengan jayanya.


hari selala, 20hb April...paper pertama.. tak study ape lagi ni..huhu


kawan2 yang terlibat ngn exam...semoga dapat jawab dengan tenang.. :)

2 comments:

mata coklatbiru said...

all the best and good luck for exam fathi ye..
:)

Fathi Adha said...

terima kasih cik mata coklatbiru....

all the best jugak utk cik mata coklatbiru...

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails