Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Thursday, April 22, 2010

exam itu indah?

Salam

hari ini aku kembali ke dewan exam dengan perasaan yang excited nk jawab exam, bak kata Mr. Wady, aku tak sabar nk exam, walaupun study cam hampes je.

okey, tak mo citer sal exam, masa tak cukup, itu je yg aku boleh cakap.

hari ni, kiranya malam ni la, sepatutnya kena cari peluang untuk study dan siapkan part of thesis. dah jauh dah yang aku buat, tapi masih jauh lagi utk capai matlamat sebenar, menyiapkan tesis sebulum 5 Mei 2010. tak sabar nak siapkan... skrg ni waktu utk deting ngn tesis dan jugak buku. kepada kawan2, maaflah tak dapat nk lepaking bersama2 seperti dulu2.. harap2 lepas ni boleh lepak bersama... k :)

(gambar: sape taw kat mane?)

isu nuklear Iran boleh bace di sini. Dalam Exam tadi kuar jugak isu Balkan.

sekian.

6 comments:

green said...

ouh exam ka..

sy dah habesssssssss
hehe

Fathi Adha said...

best nyer bagi yg dah abis exam.. huhuk..

mata coklatbiru said...

wahh.... banyak sungguh ye hal2 yang perlu encik fathi buat...
dengan tesisnye, bukunye lagi...
tak po ar, life as a student mmg cam tu..
ape2 pun, hope encik fathi dapat siapkan semua perkara yang perlu diselesaikan dengan jayanya dan cemerlang...
matacoklatbiru doakan yang terbaik untuk kejayaan encik fathi... :)
amin

Fathi Adha said...

amin... semoga dipermudahkan..

::SizuKa:: said...

saya dah habis exam..yuhuuu~

kat mna gambar tu?

Fathi Adha said...

sizuka:

Bestnyer kalau dah abis exam..
boleh blogging smpai pagi.. huhu


ni gmbr kat taman haiwan/tumbuhan ukm.

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails