Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Tuesday, April 28, 2009

Analogi Sebuah Permainan

Futsal: anologi sebuah permainan

Sudah sekian lama aku tidak bermain futsal.. hari ini aku lakukannya bukan kerana bosan, tapi kran keinginan yg telah lama bersarang di hati...

Walaupun hanya menjadi pemain simpanan, namun tetap best main, Cuma tak dpt score je..

Futsal sejenis sukan yg memerlukan teamwork dan bknnya individu. Individu hanyalah penggerak strategi. Kejayaan terletak pada kehebatan pasukan yg ada semangat setia kawan.

Seronok 1 permainan... hilangkan tensyen sebuah exam...haha..

main ape pun best, janji boleh ilangkan stress semasa study...

FUTSAL: menang kalah adat permainan.



..
fathiadha.blogspot.com

2 comments:

Catatan Hidup Mohd Azwan Othman said...

oit... tak ajak! mne leh main futsal tak ajak aku

Fathiadha said...

bukan tanak ajak...tp masa 2 dah larut malam....mybe cikgu dah tido... :)

tp tak pe cikgu, nanti len kili kite main sesama lak, hehe

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails