Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Saturday, April 18, 2009

Exam bakal tiba....

Exam dah nak tiba...
ada la org tnya aku ttg nota..
maklumlah aku ni suka kumpul nota
tp tak suka baca kesemuanya...
sbb bile aku baca nota...mata aku akan layu,
tpi bile aku start study...maka ada la org cari aku
biasa diorang tanya aku ttg nota, soklan spot atau seangkatan dgnnya..
tp sem nih aku tak dpt berbakti secara penuh kpd kwn2 ku..'
sbb aku byk ketinggalan nota dan lect notes..

so aku hanya boleh bg apa yg aku ada je...
itu pun aku bg kpd org yg mintak je..
klu tak mintak, aku tak leh kasik, bkn tanak kasik,
"tp usaha dulu, baru dtg kejayaan"...

apa2 pun time kasih kpd kwn2 ku yg sggup bg nota kpd ku...

apa2 pun study lah kamu sekalian sebelum kamu "distudikan"...

semoga berjaya kpd semua kawan2 ku dalam menempuh exam..

"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan" : pesanan khas buat teman2 seperjuangan dan juga "seseorang" itu....


fathiadha.blogspot.com



fathi_mpiy@yahoo.com - e mail n YM

4 comments:

LaVeNdeRaNgeL said...

aisshhhh..
tertanye2..
siapakah gerangan 'seseorang' i2??...
hmmm..
=p

Fathiadha said...

hanya tuhan saje yg tahu...

nk tau jugak ke?? beliau merupakan org itu...

bakal diungkap pd post2 yg akan dtg...hehe

LaVeNdeRaNgeL said...

diam2 fathi berisi,,

ngeh2!!

hmm,,x sbr nk tau gerangan 'seseorg' tu..

weeee~~~

Fathiadha said...

berisi ape pulaknyer...kurus ceding macam papan sekeping nih...haha

menda2 mcm ni xleh sorok, lama kelamaan org len tau jugak...hehe

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails