Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Thursday, March 19, 2009

aku melihat sesuatu dari perspektif......

Seni

aku melihat sesuatu dari perspektif seni.... seni merupakan suatu yang halus, dan sukar difahami maksudnya. seni itu halus dan menarik untuk di kaji. Seni ini banyak pecahannya, ada seni tampak, seni lukis, seni persembahan, seni photo dan sebagainya.
dalam banyak2 seni, seni photo sangat menarik untuk dipelajari kerana ia memerlukan kemahiran yg tinggi dan memerlukan kesabaran yang tinggi. gambar di atas menggunakan kamera digital yg biasa, kekaburan jelas kelihatan dan masih kurang fokus. namun ia boleh dikira sebagai gambar yang mempunyai fokus yg jelas.
jelas atau kabur juga boleh dijadikan seni!......................................
fathiadha.blogspot.com

1 comment:

choclairs.. said...

a...amek gmbar cntik2 byk2...wt album..upload kt blog ke..nk tgo..
hihi..

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails