Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Monday, March 30, 2009

Malam Persaudaraan Cekak Hanafi

Majlis Makan Malam persatuan Seni Silat Cekak Ustaz Hanafi Malaysia telah di adakan pada 29 Mac 2009.... majlis tersebut yang kali pertama di adakan pada hari Ahad ekoran untuk mengelakkan daripada program "Earth Hour" pada 28 Mac 2009. (ada kaitan ke??) ada la 2...

Memandangkan aku yang dilema boleh menghadiri dinner, (actually ada 2 dinner) yang diadakan pada hari yg sama, tp disebabkan aku ni nk g jugak dinner silat (ada agenda lain) atau ada seseorang....(hehe)....

Majlis yang berlangsung sangat menarik cuma kurang sesuatu hidangan iaitu "demo silat" puas aku menunggu sampai hampir semua tetamu dah balik (tp aku tunggu menda lain la) sehingga dapat rezeki pulak...(dapat makanan lebih) boleh makan utk stay up malam ni....hehe

anyway best la dinner malam ni...berbaloi la katakan.

berkenaan dengan gambor, nampaknya kena tunda la, sebab tak amek lagi dari orang tertentu.. huhu

sekian

fathiadha.blogspot.com

2 comments:

LaVeNdeRaNgeL said...

mkn sgtt knyannngggg.....
hehe~~~
tp smp umh da ngntok glerrr~~
ngntok + knyang =???
tIDOOO!!!
=p

Fathiadha said...

haha... ak siap tapaw lg...
kenyang + tapaw = lebih makan....

so stay up sampai pagi.... haha..

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails