Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Monday, October 19, 2009

entry ini tak perlu di tulis....(2)

ini bukan kisah duka....

satu hari aku berjanji nk call seseorng..., dlm janji aku mcm nie "kalau sempat top up, maka aku call" so kena la top up dlu...baru boleh call...

kebetulan kwn aku tuh ada utang ngn aku RM 10.00 , so aku suh dia top up kan aku je la...senang citer... after si kawan aku ni top up kan aku...maka, aku pon call ler somebody tu...

baik2 aku cakap ngn dia, dia kata ada hal jap...nanti call dlm 1 minit lg., ada hal....... aku pun dgn selambe je kate "OK"

*dalam seminit lebih (terlebih beberapa saat) aku call kembali org tersebut... tp dia tak angkat, siap tekan butang merah lg...

jadi apa kah maksudnya?? dia tak nak cakap ngn aku kah??
dgn perasaan mengantuk, aku pun g tido...baring tak sampai 5 minit aku dah terlena... aku sedar di waktu pagi...kelihatan ada miss call dan juga mesej...

dlm satu mesej di tulis...."janji nk call, kenapa tak call???" pastu aku pun garu kepala tak gatal *sapa suh tak angkat masa aku call, tak kan la aku nk kena call sampai pagi kot, so bila masa aku nk tido???




*ini bukan nk mengaibkan mana-mana pihak...kalau ada yg terasa pedas, itulah org yg makan cili....




nota kaki: seseorang itu merujuk kepada seorang kwn yg gagal dikesan pd masa kini....




Fathi Adha
~sebarang cadangan dan komen, sila kemukakan~

3 comments:

::SizuKa:: said...

erk..pelik org tu..dia suh kita col, tapi bila kita col dia buat gaya macam tak nak cakap..aishh..manusia ni pelik-pelik la...kepelikan manusia semakin mejadi-jadi..not all manusia la yg pelik2 ni..hee~ kim slm byk kat org tu,...huhuhu~

Fathiadha said...

huhu...nk buat cam ner...

Anonymous said...

hi, how are you? synthroid online [url=http://dotnet.org.za/members/cheap-synthroid-online.aspx]cheap synthroid[/url] http://dotnet.org.za/members/cheap-synthroid-online.aspx online

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails