Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Wednesday, October 14, 2009

Hari menyiapkan Poster

buat poster satu menda yang malas dan bosan, sebab aku tak de mood sejak 2-3 hari ni..tak de idea nk buat poster atau ape2 pun yang berkaitan dgn nya...

Hati aku sejak 2-3 hari nie kurang best, kalau ikutkan hati aku, kompon tak comel aku buat...nasib baik ada jugak kwn2 yg tolong aku... kalau tidak, tak tau la mungkin jadi kertas kosong je..

thanks ye kawan2...


Fathi Adha
-esok boleh tgk poster tu-

2 comments:

ainShahajar said...

sahabat selalu memudahkan kerja2 kita

aduh.. rindu kat sahabat

Fathiadha said...

huhu...jgn la ckp macam tu... dah terasa daaa.. (touching la pulak)..

nanti daa nk abis belajar...tak lame lagi...

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails