Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Sunday, October 11, 2009

kalau boleh....


kalau boleh la....

aku mahu pergi..
aku mahu pergi jauh...jauh ke Utara...mungkin la..
aku nk g tenangkan fikiran di atas Gunung Jerai...itu pun kalau jadi laa....

emmm.. Selatan...tak de idea lagi... (jwpan yg tak masuk)

aku seperti tertekan dgn bebanan assingment yg banyak...pastu nk kena siapkan Latihan Ilmiah lagi...banyak lagi yang tak setel..


esok dah masuk week ke 14, huhu, esok nak kena hantar jurnal ke Imah...Imah ni suke suh siapkan time aku tak siap2.. huhu

tak pe la, nanti aku siapkan jurnal...8 pages je lagi...bersama kamus Besta (pinjam dr Haidah)...


Once I go, I can not come back... kalau pergi, takkan dpt kembali*


Huh, esk kelas kembali ke jadual asal, pukul 2-6... tiada waktu utk makan2 di Pusanika..







Nota Kaki
*Kembali merujuk kepada masa kini..... (masa akan tinggalkan kita)


Fathi Adha
(kalau ada waktu lebih, kongsi la sama2)




4 comments:

::SizuKa:: said...

Salam,,anak kedah gak ke? erk..g gunung jerai? erk..

Tyasmin said...

huhu, sabarlah ye. camnila hidup sbg student. trutamanya bila final year. sy dulu nk writing thesis, ntah brape lamer xcukup tido, x kuar jalan, dok ngadap pc jerr. nak2 gaya ukm yg ketat. huk huk. pening aden nak translate bahasa sains ke melayu. bukan product PPSMI katekan. hehe

Fathiadha said...

sizuka: anak kedah jemput join program diorang...tp tak tau nk g ke tak nak..byk keja...huhu

T.Yasmin : akak, kalo tesis ni buat mcm bt assignment tak pe la...ini tak, nak kena yg bagus2,

kalau akak dlu tak perlu tranlate kan senang, pakai je product PPSMI...kurang masalah kan.. tapi sayer ni len, kena buat fully BM, bahannya separuh BM separuh BI...saket mate mentranslate...

musixofmalife said...

jauhnya nk prgi gng jerai. hehe..

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails