Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Thursday, February 12, 2009

Parking: padat atau sesuai???

satu perkara yg perlu dikongsi dengan korang ttg kawasan parking... ia membuatkan aku terfikir sama ada padat atau sesuai. perkara ini berlaku pada jam 2.00 petang iaitu sewaktu kelas pengantar Falsafah abis. aku terlihat ruang perking keta depan FSSK, kelihatan sebuah keta kecil model Minidi kawasan parking terseubt.


aku bukan ape, just tengok kawasan yg dia letak keta tersebut macam kurang sesuai je, hal ini disebabkan kawasan tersebut merupakan jalan di hadapan tangga untuk naik dan turun KIZ. pelik tol la, cm ner dia leh g parking c2?. aku pun mula la mushkil nape la sorang lecture boleh bt cm gitu..huhu

kalau ikutkan logik, memang sesuai la keta dia kat tempat tersebut, tp kalau ikut undang2 mane leh suke-suka parking keta kt kotak kuning cm 2...salah 2..dah la 2 kawasan Zebra Line..huhu.

*kwn2 jgn ler bt mcm ni....huhuhu

2 comments:

student FSSK said...

macam kenal je keta 2???
huhu sebijik cm lect ak...huhu

izrin said...

parking memang padat, tapi tak tepat...
kat situ ada pili bomba, sebab tu jadi tak tepat...
kereta die ngam2 dapat masuk ruang tu, memang apadat...

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails