Dato' SOAR:

"kejayaan itu bukannya bermula ketika kita berada di puncak"

Petua Kejayaan


"buat lah yg terbaik, sesungguhnya usaha itulah yang melambangkan kejayaan"

Buat Teman....

Sesungguhnya sebaik2 teman itu adalah teman yg sering mengingatkn. Samada di dlm sukar mahupun senang. Teman yg terbaik juga adalah teman yg sentiasa mentarbiahkan diri & sahabatnya kpd Allah.


Wahai sahabat, ssungguhnya diri ini hanyalah insan yg lemah. Ingatkanlah daku tikaku leka. Tenangkanlahku tika aku bersedih. Pujuklah daku tika ku hampir berputus asa dengan tarbiah2 & janji2 syurga Allah agar kita dapat bersama menuju ke syurgaNYA. Amin.."

Monday, February 2, 2009

Perjalananku bahagian 1

Selangor & Kuala Lumpur (Lembah Klang)

Perjalanan Tanpa Akhirtapi ini adalah kisah lama....

perjalananku bermula dari region Pantai Timur sehingga ke Pantai Barat. kawasan yang pertama dan utama aku jejaki ialah Selangor & Kuala Lumpur. secara teorinya aku hanya ke Selangor kerana urusan pendidikan, tetapi praktikalnya adalah lebih daripada pendidikan yang aku mahukan.

Di sekitar Lembah Klang, banyak kawasan menarik yang boleh dikunjungi seperti kawasan hutan simpan, kawasan taman rakeasi pusat membeli belah dan sebagainya.

aku merasakan kawasan Lembah Klang merupakan kawasan yang paling maju di Malaysia..hehe. kawasan Lembah Klang dihubungi dengan jaringan jalan raya, lebuh raya, rel kereta api, LRT, Monorel dan sebagainya... tak terkira klu nk kira...huhuhu. kalau nk best, rasailah sendiri...

Sekian...

No comments:

Blog-GempaQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails